Човен

Ерофей Войд
Якщо твоє серце човен
то будучи хвилями
я колихатиму
в річках
і в морі
І навіть
коли стихне вітер
намагатимусь
відштовхнутись
від берега
лишень би
вивезти тебе
з цього
мілководдя...