Треба

Ерофей Войд
Через деякий
проміжок часу
Ми з тобою
помітим одразу
В світі зникнуть
всі раси
І зникнуть
усі багаті
зникнуть пригноблені
знедолені й невраховані
зникнуть війська
і навіть кордони
і всеце звісно
запише історія
Але для цього кохана
нам треба
вчитись навчати боротися