Пiсенька про букет -песня-дет-девочка-

Поэт Закарпатья Василий Галас
Дні мої в садочку -
радощі одні!..
І на друзів хлопців
повезло мені.
Всім їм до вподоби
дівчинка така!..
...Вибрала Іванка,
Васю і Славка.

Вірші декламують,
і співочо їм.
Треба - допоможу
голоском своїм...
Танцюрист - Іванко.
На дуді - Василь.
Вибрала у друзі
хлопців без зусиль!..

Дні мої в садочку -
радощі одні.
Подарив Іванко
квіточку мені.
Васі і Славкові
звичка - етикет...
Ви вже здогадались -
є від них букет!..

Січень 2018