в очах

Анастасия Старченко
в твоїх очах - безмежність океану,
незаймана, чаруюча блакить,
скелясті гір вершини у туманах,
де вічністю палає кожна мить.

в твоїх очах - безодні мальовничі,
привабливі водночас і страшні.
смарагдові долини таємничі,
і квіти, різнобарвні й запашні.

в твоїх очах - багатства всього світу,
всі зорі неба й міст старих вогні,
і серце вони здатні розтопити,
коли ти посміхаєшся мені.

в твоїх очах - душа у відзеркаллі,
що сяє теплим золота вогнем,
жага життя та надлюдське кохання -
і, як дивлюсь, я бачу в них себе.