колискова

Анастасия Старченко
солодких снів. заплющуй свої очі.
хай сняться тобі гори і ліси,
і вітер по-секрету нашепоче
мелодію чарівної краси.

солодких снів. рушай-но мандрувати
цим загадковим, дивним світом мрій,
замість дощів - казкові зорепади
блищать вночі під кінчиками вій.

хай світло їх осяює нам стежки,
якими наші з'єднані світи.
тонкі, з кохання виткані мережки...
чарівний світ, де тільки я і ти.

людське життя безжалісно коротке -
з тобою й вічність буде замала.
давай на сон не витрачати роки,
на др`ібні сварки та пусті слова.

солодких снів. приходь до мене в гості,
в мій загадковий світ казкових мрій.
і залишайся. хай все буде просто.
своїм вогнем вночі мене зігрій,

і огорни, не відпускай до ранку.
а вранці ми зустрінемося знов.
в очах твоїх заграє на світанку
веселка щастя - це моя любов.