Мо кохання

Владислав Кернис Амелин
Серце все моє, за тебе болить…
Тільки закрию я очі на мить…
Краще за тебе нікого нема…
Знай що на світі лише ти одна…

Приспів:
Для мене твоє кохання, неначе подих востаннє…
Не наче подих востаннє, жме серце, болить…
Для мене твоє кохання, неначе мрія бажання…
Неначе мрія бажання, життя в одну мить…

Серце все моє, шалено стучить…
Душу для тебе готове відкрить…
Знай що без тебе і мене нема…
Знай що на світі, лише ти одна