Подарък

Росен Русев
Подарък
АвторР. Русев

Подарявам ти сърцето си,
за да можеш да се грижиш за него.
Подарявам ти душата си,
да я поддържаш ласкава и светла,
подарявам ти и себе си,
на теб единствена обичана човечност.
На всички обич подаряваща.