Свята жаночае

Анатолий Щученко
Свята жаночае –
Дзень веснавы.
Цёплыя вочы
Нашых жанчын.


Цёплыя словы,
Гутаркі звон…
Ласкавай самай
Нізкі паклон.


Свята жаночае –
Радасны міг,
З любай быць побач
Дзень удваіх.


З добрым настроем,
З радасным днём
Горы здароўя вам,
Шчасця мы шлём.


Толькі з жанчынамі
Крэпне зямля…
Будзьце шчаслівымі
Ўсе, як адна!


Хай заўжды шчасце
Кветкай цвіце.
Вып’ем па шкаліку –
Свята ідзе!