Трохи лютого

Поэт Закарпатья Василий Галас
Нажбурляло снігу
вітром, намело.
В білу темінь димом
пчихає село.

Білими нитками
тягнуться дроти.
Промітати треба
сніг - бо не пройти.

Де були дороги -
напрямки одні.
Лютого сваволя.
Нам - чудові дні!..

Січень 2018