Ханський палац в Бахчисара!

Михаил Романюк Одесса
Отруйні змії билися відважно,
Та звитяга зміїлася хвилинку,
На герці зріс палац монументально,
І змії уклонилися будинку.

Журба пронизує до нігтя тіло,
Лотос пускає кришталеву сльозу,
Срібло й золото на пальці дзенькало,
Коли вродливиця кружляла в танку.