Возле памятника А. С. Пушкину в городе Саки

Михаил Романюк Одесса
Пророче! Казкарю геніальний,
Твої казки неймовірно поетичні,
Герої в них художньо - мальовничі:
Мають душу, мають серце,
Зло карають, добро ревнують.
Тепер панує павутина,
В ній бродять злі творіння.
А твої казки в будинках,
Дітки їх перечитують, вивчають,
З ними в ліжках засинають,
Олівцями розмальовують
Їх героїв: півників, чорноморів,
Рибок, принцес, царів та вчених котів,
І відчувають, що у них,
Є відчуття, любов та добрий сміх.
І їх батьки, і вся держава,
Безмежно вдячні Пушкіну - Казкарю,
За його фантазію сміливу,
За його щиру й геніальну ліру!