Давайте жить

Мария Кирилова-Лукавецкая
Давайте будемо людьми,
Завзятий,милий,щирий люде!
І не боятися пітьми-
Тоді у нас все добре буде!

Ви озирніться навкруги-
Кружляє щастя з нами всюди.
Ви простягніть до нього руки,
Вдихніть повітря повні груди.

Так! Ми живемо,ми любимі!
А більше й годі нам бажать…
Візьмемося за руки нині,
І будем щастя прославлять!