О. Ляшко

Михаил Романюк Одесса
Олег Ляшко - амбітний політик з яскраво вираженими особистими якостями фатального лідера. Його політична платформа базується на безпринципній критиці правлячих кіл України. Його поведінка викликає шквал різнокольорових емоцій, але щоб там не казали громадяни України про Олега Ляшка, Він є талановитим лідером своєї політичної сили, здатний сам створювати рекламні кампанії і виконувати в них головні ролі. Та на фоні АТО в якому приймають участь автомати, кулемети, танки, гради.., його "Вила"вже вчорашній день, але рейтинг Олега Ляшка зріс до неймовірних розмірів, та щоб зростання було ще набагато більшим, йому потрібно змінити свої "Вила"на інший символ. Ви скажете, чи не на автомат калашникова? Ні я Вам скажу, автомат калашникова вже пропіарений в АТО дуже сильно, Олег Ляшко і сам вже це розуміє, що його політична платформа потребує змін, але на який символ йому змінити свії "Вила"? На мій погляд йому треба на сьогоднішній день мати символ наприклад "Комбайн з колоссями" і біля комбайна можна буде й його "Вили" встромити як прапор, звісно, інший символ, імідж теж йому траба інший. В сучасних умовах при зростанні рейтингу Олега Ляшка, на такі радикальні кроки Він не піде, та довго тримати високий політичний рейтинг на застарілих гаслах практично не можливо, йому в найближчі часи прийдеться винайти нові ідеї чи символи для утримання свого лекторату. "Вила" Олега Ляшка не тільки не стануть гербом Української держави, але кануть в історію безповоротньо.