Коли Н. Савченко стане президентом Укра! ни

Михаил Романюк Одесса
Чи візьме Надія Савченко відповідальність за всю Україну, коли стане президентом Української держави?
Всі Українці бажають бачити президента України, який взяв би на себе відповідальність за всю Україну і весь Український народ. Щоб Український президент взяв відповідальнисть за всю Українську державу він має мати особисті якості лідера нації. В Надії Савченко ці якості є, принаймні їх можна побачити навіть з далекої відстані. Її спроби привернути до себе увагу можуть сдаватися акторською грою, але це не так, скоріше це виклик усім темним силам, а точніше корупції, брехні і так далі... Її прагнення до президенства виглядають зухвалими, але як говорять "Зухвалим щастить..!" Я би хотів запитати Надію Савченко: - Надію, що Вас стримує стати міністром оборони України? Можливо, ця відповідальна посада стане вирішальна до президенства, тому що українське суспільство чекає від Вас реальних справ!