Избранная

Елена Каминская7
Как хорошо, что я – Елена!
Была гречанкой? Ну … возможно…
Сейчас - славянка цветом кожи,
И украинка - несомненно!

Оленка – избранная, лучик,
Сияю солнышком и грею,
И становлюсь что миг – мудрее.
Не подобрать мне имя лучше! (18.01.17)

Воно живе святим коханням
До всіх, усього, що навколо!
І щире серце-матіола
Вже пелюстки відкрило зрання...

А у душі вогонь одвічний,
Та не обпалює нікого,
Добром освічує дорогу,
Яку пройти з любов'ю зичу! (21.01.18)