увагу я переведу обiйду свою бiду

Вера Деревьянко 2
маю я в житті доволі
море  горя
кучу болі
 я спішу всю боль оставить
і порадіти
 хоть хвилиночку себе заставить
якщо на іше я  зумію  отвлікатись
то  не буду горя я боятись