На смерть Наталii М. з Дубового

Поэт Закарпатья Василий Галас
* 17 січня 2018 року у закарпатському
Дубовому була по-звірячому вбита,
задушена і притоплена у ріці юна
Наталія М.

Світ повний нелюдами нині.
Чатує смерть за рогом дня.
Вона 17-го січня
із дому вийшла навмання…
Гірка біда – сільське дозвілля
у юних: пляшка і трава.
Не до жартів було їй страшно –
о як вона була права…

…Теоретично убивати
знайомі вивчили в кіно.
Щоб все було по-голлівудськи -
було у задумі давно.
А тут Наталія. Саменька.
І – є теорії запас.
Побили. Потім – удавили:
став у пригоді чиїсь пас.
Не просто кинули у воду.
Втопили тіло у ріці –
якраз на голову небоги
поклавши камінь. Молодці
отак-то Зло теоретичне
застосували у житті.
Дав Голлівуд стереотипи
їм поведіночні оті.

Відтак - Наталія в могилі.
Судилось юною піти.
Проходять школу голлівудську -
кого б від неї берегти.
…Все як завжди у Дубовому.
Трава, та відеопрокат…
І злом заряджений кіношним
там десь новий гуляє кат..

Січень 2018