***

Рахим Карим
***
В советское время,
в городских автобусах
висела надпись:
"Лучший контролер -
совесть пассажира".
Эх, как не хватает
этой пословицы нам
сегодня в мире!

***
Россияга бориб ишлаш
;аётий заруратдан кўра,
ижтимоий урфга
айланиб
;олмаяптимикан?

***
Риз;ни
энг аввало
Яратган беради,
мамлакат эмас.
;анча кун кўриш,
;анча сув ичиш,
;анча марта
нафас олиш ;ам
Олло;нинг измида.
Буни давлат
белгилай олмайди.