Радз ма

Уласик
Калі зіма прыходзіць к нам,
І ты нябыта ў казцы той,
Жадаешь кожнаму цяпла,
І марыш з чыстаю душой.
Ты бачыш гэту прыгажосць,
Павінен гэта берагчы,
У смутны вечар можаш ты,
Каля вакошка адпачыць.
Бо гэта спадчына краіны,
Дык ганарыся ты Радзімай,
Забыцца ты не маешь права,
Ты-грамадзянін, твая справа.