Ой на т й калин

Елена Белова 6
ПРЕМЬЕРА. Друзья! Рискнула написать песенный текст на украинском языке. От души благодарю Наталью Первину за музыку и Ларису Кравец за исполнение этой песни.
Её можно послушать:
1.Ой, на тій калині та зелене листя,
Одяглась дівчина у вбрання барвисте.
Одяглась, розквітла та і закохалась,
З ночі до світанку палко цілувалась.

Палко цілувалась та про все забула,
Вродою пишалась. Літо промайнуло.
Промайнуло літо, хмари небо вкрили…
//А дощі холодні сонце загасили//.

2.Ось і пожовтіло на калині листя,
Тільки червоніє на гілках намисто.
Дивиться дівчина, та і зажурилась:
Чом же я самотня восени лишилась?

Ще не згасла врода, ще я щастя хочу,
Де ж ви, мої зорі, де ж ви, літні ночі?
Тут, під калинОю, я любов зустріла,
Та вона, як пташка, в небо відлетіла.

Проигрыш на первую половину куплета

3.Ой, під калинОю журиться дівчина:
Чом ти, моя доле, – мов гірка калина?
Не сумуй, дівчино, все пройде, минеться.
Прийде знову літо, доля усміхнеться.


Музыка Натальи Первиной.
Вокал и сведение: Лариса Кравец.