Про любов

Михаил Онищенко
           Про  любов.

Розквітла  білими  трояндами,
Моя  засніжена  Любов.
Я  лечу  до  неї,  з  голубами,
Лечу  сама,  кохаю,  знов.

Весну  чекаю  я  і  згадую,
Як  серденько  моє  щемить.
Сама  собі,  просто  вигадую,
Яка  мала  кохання  мить.

Знову  Зима,  знову  морозами,
Даремно  Душу  холодить.
Не  заляка  мене  погрозами,
Надія  у  мені  сидить.

Розквітне  білими  трояндами,
Все,  що  дрімало,  у  Душі.
І  обдарують,  ще  вас  плодами,
Мої  улюблені  вірші.

     13:45.20.01.2018.

Автор,  вдячний  за  натхнення,  Світлані  Пироговій!