Щире тепло весни

Мария Кирилова-Лукавецкая
Весна,і радість,і любов
У пісні лісовій зустрілись.
Я рада зустрічі цій знов,
Що ми отут всі зупинились.

Життя, як сон,і не спинити,
Та я щаслива все ж у тім,
Що ми разом,нас не розбити
Бо сонце шле проміння всім.

Життя прекрасне,коли в очі
Нам посміхається весна…
І я молитимусь щоночі,
Щоб не закінчилась вона.

Весна-у квітці чарівничій,
В любові,в радості,в піснях.
То дай вам Бог пізнати вічність
Від цього щирого тепла!