Кохана

Михаил Романюк Одесса
Котять з моря грізні хвилі,
Аж пісок біжить!
Буря ревнощів у серці,
Бризки кажуть цить!
Хвилі сиплються зі скелі,
Тануть - булькотять,
Морським штормом цій любові,
Вік її буять!