Не журись

Гаевская Ирина Николаевна
Не журись, мій любий.
Не журись, коханий,
Ще засяє сонце,
прилетять птахи.
Ти вже й не самотній,
ти не безталанний -
Всі твої надії
світлі та легкі.

Ти чекай на мене -
я не забарюся
В Україні рідній,
де цвітуть садки.
Повернусь до тебе,
щиро посміхнуся -
Знов ми будем поруч,
ніби голубки.