Крещенский праздник

Матрёна Донченко -Дидок
У день цей Крещенський
Посвятим водицю
Щоб стало у душах
Неначе в світлицях.

Водицю Крещенську
Пиймо на здоровя
І ніколи не втрачаймо
Нашу віру в Бога.

Він завжди підтримує
Нам допомагає
І всілякі напасті
Від нас відвертає.

Дай, Боже, здоровя!
Дай , Боже, нам щастя!
Щоб нас обминали
Всілякі нещастя.