Подаруй мнi нiч на украинском языке

Анна Гетьман
Покохала.полюбила.
Серце спокій загубило.
;Тихо плаче серед ночі
;Не дає зімкнути очі.

Ти поклич.ти поклич.я прийду.
Подаруй мені ніч зоряну.
І туманів клуби біліі.
І на плесі води ліліі.

Коло ставу,коло броду
Місяць п"е холодну воду
Темна нічка сипле роси
А верба купає коси

Ти поклич.ти поклич.я прийду.
Подаруй мені ніч зоряну.
І туманів клуби біліі.
І на плесі води ліліі.

По стежині між травою
Піду піду за водою.
Зупинюся на хвилину.
Може там тебе зустріну.

Ти поклич.ти поклич.я прийду.
Подаруй мені ніч зоряну.
І туманів клуби біліі.
І на плесі води ліліі.