День Перемоги

Михаил Романюк Одесса
На Рейхстазі Прапор майорить,
А на ньому Зірочка горить,
Це герої Прапор встановили,
І усіх фашистів вщент розбили.

Чотири довгих роки вони йшли
До Перемоги, і не стали за ціною,
Бо знали, хто? як не вони,
Відчинять тюрми, табори,
І всім народам подарують волю.

Герої спалили фашистські стяги у вогні,
І на Рехстазі написали імена свої,
В День Перемоги легендарні стали всі,
Їх подвиги постали у граніті й мармурі.

Ветеранів довіку будем пам’ятать,
Їм усім салют з автоматів і гармат,
Дочкам й синам героїчного народу,
Від нас подяка й шана за Перемогу!