Казакам генерала Плиева

Михаил Романюк Одесса
Пам'ятає земля на Одещині,
Гуркіт клепких копит на собі,
Як хоробрі кубанські вершники,
Змітали фашистські хрести,
Шаблями, кулями, списами,
Вбивали фашистів вони,
"Зачищали", як кажуть сьогодні,
Сучасні військові чини,
І гинули за нашу Одещину,
Відважні кубанські сини,
Й побратиму генералу Плієву,
Писати до Кубані листи.
Ми не забудем ніколи Кубанців,
Які звільнили наш край від фашистів,
Вічна їм пам'ять і вічна їм слава,
Салют їм, і честь, подяка й повага!