хочу генiя обняти

Вера Деревьянко
Які генії на самім ділі вони веселі дивні смілі як вони сумують і печаляться
Що їм довподоби а що уже ненравиться
Чим же вони славляться
І які вони красиві навіть як сніжинки скроні сиві