Нет, посмотры но на этих кавказц!

Васыль Брыль-Кобзар
Лизуть на грудзь волкадав

Шо мы севодня імеем ціп, а?
Оj! Всё зграбасталі ж вжэ жыдова!
Ось подывы: вся элітка легла-т
Прамо под трамповскыj зад.

Шо ж мы тут влазіjім ф сферы зверЯ?!
Это жэ Путін, а ны вам нахал,
Шо, хы, застроів тут во каj говна
Гэткыj прам жуткыj калгас.

Далыj пудходым до імперіальц:
Морда засунула в жопу горшка!
Там жэ, дывы но, аж 7 міліард
Золотом чыстым ув Пашк.

Оj! Всё! Начамы ны спы, а вставаj
Да колоты всіх свободных землян.
Шоб но ны в шоблы а ны згорача
Ны потыкла каша з масл.

Вот как дозуемо вам інхармац.
Ты но на бороду, дідко, мотаj.
Бо тута в жудості стікы вуж страх,
Шо за грудкы в прыгЗігДент кандідас.