У свято Водохреща

Раиса Андрейчук
У Йорданськую водицю,
З головою окуніться.
Змиє все, що вас турбує,
Вам здоров*я відбудує.

Похрестіться лиш спочатку -
Буде все у вас в порядку!
Буде все, завжди, як треба -
Лиш зверніться ви до неба!

Тільки, Господу моліться -
Дасть ожити, відродиться!
Вам у всьому допоможе -
Всемогутній, щедрий Боже.