Хороша казка

Поэт Закарпатья Василий Галас
Змалку мене цікавлять
тільки книжки одні.
Казка про Цибуліно
трапилася мені.
Здорово потерпали
овочі у ярмі -
поки не увільнили
з нього себе самі.
Овочі - а повстали.
Більше нема сумних.
Рівність - і мають волю.
Братньо тепер у них.

Січень 2018