Конец света

Раиса Савич
 
Кінець світу кажуть буде,
Є про що подумать людям.
Хтось чогось ще не зробив,
Перед кимсь хтось завинив
Не суттєву дав пораду,
Хтось дружині своїй зрадив,
Сильний слабшого дістав,
Той спіткнувся,геть упав,
Милостині хтось благав,
а ти очі заховав,
Ти спішив справи рішити,
Щоб потому круто жити,
І не думай все пройде,
Кінець тебе не мине,
Відповідь даси сповна
За усі свої діла,
Та поскільки час ще є,
Ти зміни життя своє,
Тих,кого образив ти,
Вибачення попроси,
Щоб розвіяти тривогу,
Голову схили до бога,
Щире серце він побачить,
І за все тобі пробачить!