Гiмн Днiпра

Владимир Бунякин
Там, де Дике Поле, де степів розмай,
Де ланів безмежжя золоте,
Де козацька воля, там наш рідний край,
Наше місто, вічне і святе.

Жах Голодомору, війн тяжкі часи
Пережити випало йому,
Щоби відродитись в силі і красі
Задля нас, наперекір всьому.

Приспів:
Місто наше рідне, місто на Дніпрі,
Не зав’яне і серед пітьми.
Всі ми твої діти, юні і старі,
Всі тут українці – ти і ми.


Місто наше рідне, ти рости й лети
У всесвітній вічний океан.
Навіть шлях у космос відкривало ти
Для всіх наших земляків – землян.

А твої герої захистили нас
В час, коли зі сходу ворог йшов.
Зробимо, щоб в тебе все було гаразд,
Ти надія наша і любов.

Приспів:
Місто наше рідне, місто на Дніпрі,
Не зав’яне і серед пітьми.
Всі ми твої діти, юні і старі,
Всі тут українці – ти і ми.