Яшим эле горлэп

Рябина Хат
Бу якты доньяда хяркемгэ дэ
Ышанычлы куллар кирэк шул
Еллар утте мэганэсез белэн
Беркая илтмэде алган юл.

Хазер иннэремэ канат усте
Тормыш дэвам итэ дусларым
Чылбырлардан бушагандай булды
Сояр очен туган кулларым.

Бэхетле булырга хич сон тугел
Коздэн эле ерак торабыз
Эшем, ашым, якты оем барда
Добердэтеп тормыш корабыз.

Рэнжеткэннэр ,ходай каршында
Уз жавабын узе тотар ул
Мин доньяга яктылык олэшэм
Балкып тора минем барыр юл!

Алда котэ матур урлэрем
Яраткан эшемдэ эшлимен
Балаларым, оныкларым янда
Буген дэ мин горлэп яшимен))))