Валянки

Раиса Савич
На горі моїй давно,
Валянки лежали,
А як стало холодно,
То ми їх дістали.

Тільки ногу я туди,
Та мерщій виймати,
Звідти миші хто куди,
Почали втікати.

Бо поскільки на горі,
Валянки лежапи,
Сірі миші там собі,
Хату збудували.

І потомство завели,
Що й не пощитати,
Там на горі їх коти,
Не змогли дістати.