Имунитет...

Раиса Савич
На вулиці зима,
це ясно,
На вулиці зима,
прекрасно,
Температура плюс
і вище,
Із півночі пришлють
нам морозище,
А з Африки пришлють
жару і спеку,
А люди побіжать
в аптеку.
Бо у таку погоду
й переміни,
Є шанси підхопить
ангіну,
І будемо в кроваті
тет на тет,
Лікарством піднімать
іммунітет!