Ромашка

Раиса Савич
 
У полі цвіте білосніжна,
На вигляд звичайна скромняшка,
Така вже тендітна та ніжна,
Струнка і простенька ромашка.

Зустрінеш її при дорозі,
Де вітер між травів гуляє,
І кожен зірве при нагоді,
Зірве й на любов погадає.

Нічого вже тут не змінити,
Всі хочуть поскубать бідняшку,
Кортить на любов ворожити,
Така уже доля в ромашки.