В Гудини слобода но есть

Васыль Брыль-Кобзар
Втопытысь сухэнькым

В "частічно свободноj стране",
Где газ не купляють в агресор,
Ужэ, відно, всё прамо е.
Даж 100 Кобзареj.

І снова парлямынт гудэ:
Так шо бум с тем гэршком? –
Да на фік послаты усех,
Раз мово Пытра ны владее.

Донбас, шо, нас не прызнае щ?
Лупыты! Хаj тегнуть
От добрынькых, славных бычкэj
Раненьняв хоть двесце.

Ага! І в Луганску ныек
До нас, порохненьськых?
Так зарыкы воjско жыдэj
В дарогу зь ад нэхрысьць.

І карты зылёным пыстреть:
Свободён! Нарэшты!..
Хто дэ ж получев од власцеj
Свободнэе сэрцэ.

В Росіі, во всём эСэНГэ,
Куплеють каклеткы,
Шо вам телевізор пычэ.
Ужрітэсь. Утештесь.

У нас апарат подавлень
Шэ деjствуе кепсько ль.
Да вот: в шараварах жовтэньк?
В машынку j ныдэ jіх!

І тыхо смыjіця з мынэ
Якыjся элек3к:
Да шо тут, в вас секта Бабэj?
Ну, дав ты нам, дедка!

Свободы-то веры шэ нет.
Запысано гэтак сь.
І запроста скынуть тыбэ
Куда хоч в бісэj-скунс.

А ты голосуj, дорожэньк!
Бо завтра кісель свят.

...в мынэ тут свободно 2 крэсл.
Іды во помэрзны