Мудр сть життя

Раиса Савич
Життя-широка і сплошна дорога,
Де кожен тягне свого воза,
І що до того воза покладеш,
То те ти по житті і повезеш.
А ще,щоб було легше віз возити,
Колеса треба вчасно помастити,
Хто гарно й щедро віз помаже,
Той своє,,я"усім докаже,
А хто не буде віз мастити,
Скрипіти буде й тормозити.
В словах цих істина єдина,
-чи ж справді в упражі людина?