Чи ти мене, мiй Господи, простиш?

Миклош Форма
Чи ти мене, мій Господи, простиш,
що я про сенс життя пишу так мало,
що часом сил мені не вистачало,
щоб про любов до тебе скласти вірш?

Прости мене, мій Господи, прости...
Я знаю, ти простиш мене, мій Боже.
Ти можеш все. Ти все на світі можеш.
І я, і все на світі – тільки ти...