Камасутра. Я не вивчав про пестощi книжок

Миклош Форма
Я не вивчав про пестощі книжок,
та більше всіх я знаю про кохання,
про губи ті, розтулені, мов рана,
про пристрасті ходу – за кроком крок.

Я знаю найвідвертіший інтим,
хоча в житті не бачив «камасутри».
Сплелися пальці двох – кохання сутність...
Яку не перевершити нічим...