Намалюй мен крила

Стасюк Анастасия
Куди б не пішов,
Я бачу тебе.
Наче в телешоу,
Ти вкрала мене.

Свої почуття
Тобі віддаю,
Нема вороття,
Тебе я люблю.

***
Намалюй мені небо,
Намалюй мені крила.
Іншої не треба,
Мене ти покорила.

Намалюй мені щастя,
Що з тобою приходить.
Я у твоїй власті,
І мені це підходить.
***

Ти в житті моєму
Неждано з'явилась
Як ангел безкрилий
Із неба спустилась.

Тебе не чекав,
Про тебе не мріяв.
Лише споглядав,
Як вітер віяв.

***
Намалюй мені небо,
Намалюй мені крила.
Іншої не треба,
Мене ти покорила.

Намалюй мені щастя,
Що з тобою приходить.
Я у твоїй власті,
І мені це підходить***