Не дописаний рядок

Анатолий Павленко
Хоч  не  завжди  ідуть  як  слід  діла,
Любові  зерня  радо  і  натхненно
Я  намагаюсь  сіяти  щоденно
Щоби  весна  в  серцях  людей  цвіла.

З  життям  звести  ж  рахунок  прийде  строк –
Мені  про  інше  й  мріяти  вже  годі:
Хотів  би  я,  щоб  мій  останній  подих
Вібрав  мной  не  дописаний  рядок.