Слiди великi

Катерина Жебровська
Сліди великі…
Сліди маленькі…
Але однаково – сліди
Чудес, історій,
Подій життєвих…
Німі означення до Гри…

Вчорашні кроки…
Здобутки-втрати…
Застиглі гамми відчуттів…
Сни пережиті…
Поснулі драми
Людей, тварин, комах, птахів…

Стежки на сповідь…
Шляхи на війни…
Малюнки долі родові…
Химерні знаки,
Не всім помітні…
Буденні свідчення… Сліди…

12.01.2018