Молдова

Юрий Татомиров
      MAMA TE IUBESC
       16.01.2018.
Ani la rand s-au scurs de-avalma,
Primaveri,frumoase toamne,
De cand mama noi  nu ne-am vazut...
Te astept si-acuma-n taina,
Ochii  Tai ma  infioara,
Intr-un vis de noapte,cel mai scump.
Rozele din gradinita,
Ma imbie spre  portita...
C-an copilarie imi  zambesc,
Glasul tau ma chiama-n pripa,
Sa revin la tine-o clipa...
Mama cat de mult  eu te iubesc.
Zori De ziua se revarsa
Peste Tara mea frumoasa,
Codri-mi canta cantece domnesti,
Suna  doina armonioasa ...
Hai  copii,veniti acasa.
Maicuta mea cea buna-te iubesc!
Esti o dulce alinare
Care nare-asemanare
Suflet mare scump si mult dorit...
Nu exista-n lumea mare
Tu-mi esti  mama o comoara...
Cat  Traesc cu dor  mereu  te cant.