Христос народився!

Ключник Олег
Святії Коляди,
Промерзли колоди,
Теплішає погляд
Від Бога  лагоди!

Щоб Світ не знудився,
Блукаючи гірко,
Христос – народився!
Зігрілася зірка!

Калядная   зірка
Та й душу – зігріє,
Неначе говірка –
Христос з нами – жиє!

То ж славим – лагодно,
Співучою мовой!
Цей вечір – Господній,
С зорею – Христовой!


Січень 2018