х х х

Гаевская Ирина Николаевна
           В Україні

Мій новий день! Ти - як нове життя,
І я радію, бо немовби вперше
Тут на зорі я чую солов'я
І сонця бачу схід ласкаво-теплий.

О, як чудово дні тут зустрічать
Під чистим та прозоро-синім небом
І щастя в своїй долі відчувать -
А більшого в житті мені не треба.