Як швидко забуваeться i губиться

Катерина Жебровська
Як швидко забувається і губиться
У дріб’язковім мареві подій
Те, що було то щастям, то напруженням,
Затим застигло в хмарах безнадій…

Як швидко забувається і губиться
Те, що ввійшло в життя не з глибини,
Те, що було чиїмись пересудами,
Те, що пекло чиїсь похмурі сни…

Як швидко забувається і губиться
Те, що зросло не від Любові, від журби…
Воно і далі з кимось десь марудиться
І вистеляє забуттям шляхи…

13.01.2018