Смута взимку моя загинула

Дмитрий Грин
Білу ковдру зима розкинула,
Серебрить сивим снігом скроні,
Смута взимку моя загинула,
Від тепла твоїх ніжних долоней.

Малювала вночі хурделиця
На віконцях чарівні квіти,
Знов у сердці любов оселится,
Дуже сумно без неї жити.